Algemene Informatie

Wie is OpstapmetdeKids.be
Deze informatieve site is beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar kindvriendelijke uitjes met de kids.

Is er ontbrekende of foutieve info, dan kan u ons contacteren via het contactformulier of via mail: mail@opstapmetdekids.be

Disclaimer
Deze site is met zorg door opstapmetdekids.be samengesteld. Ondanks dat, kunnen er zich onvolkomenheden voordoen. Mocht u die tegenkomen dan vernemen wij dat graag via ons contactformulier. opstapmetdekids.be, stelt zich niet verantwoordelijk voor de gevolgen van deze onvolkomenheden en kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade welke (in)direct voorvloeit uit het gebruik van deze site.

Privacy
De persoonlijke gegevens, die door het invullen van formulieren of sturen van mail bij opstapmetdekids.be beschikbaar is, zal alleen worden gebruikt voor de vermelde doeleinden. Alleen de mensen die om aanbiedingen hebben gevraagd, zullen deze ontvangen. Nooit zullen persoonlijke gegevens aan derden worden verstrekt. Beschikbare gegevens van de site worden voor statistische doeleinden gebruikt.

Copyright
Niets van deze site mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere sites of andere doeleinden. Afdrukken van pagina's is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik.

Foto